Jobba hos oss!

Är bilar ditt stora intresse? Vill du ha ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du bli en del av ett sammansvetsat team med högt i tak? Då är du personen vi söker!

AC & Däckcenter i Rättvik har funnits sedan 2003. Vi är idag nio anställda. Men behöver förstärka med ytterligare en anställd för att kunna svara upp till kundernas efterfrågan. Vi är en del av Mekonomen Bilverkstad och utför service på de flesta bilmärken. Vi servar och säljer släpvagnar, skotersläp med mera.

Som bilmekaniker ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbil och transportbilar av alla bilmärken.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

  • Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären.
  • Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress.
  • Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service.
  • Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder
Som en ledande aktör i branschen erbjuds du ett spännande arbete i en innovativ koncern som värdesätter hög kvalitet. Med en effektiv logistikkedja kan vi erbjuda både konsumenter och företag lösningar för ett enklare och mer prisvärt billiv. Är du vår nya medarbetare kommer du erbjudas vidareutbildning via koncernens utbildningsakademi, ProMeister Academy.

- Tjänsten är en heltidstjänst 100%
- Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning
- Start: Snarast, enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Körkort
B-körkort

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidare

Lön
Fast månadslön

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2024-01-31
Ansökan skickas till e-post: [email protected]

Kontaktpersoner
Björn Tyskhagen
0248-130 02
070-815 71 00
[email protected]

Arbetsgivare
AC & Däckcenter i Rättvik AB

Postadress
AC & Däckcenter
Filarvägen 11
795 32 Rättvik

Besöksadress
Filarvägen 11

Telefon och hemsida
0248-130 00

https://www.acdackcenter.se

 

 

 

 

 

 

Personuppgiftshantering
Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.